Pies czy kot?: pies Pomógł: 4 razy Wiek: 44 Dołączył: 26 Lis 2013 Posty: 601 Skąd: Lublin
#1 Wysłany: 2014-01-14, 12:59 Sportowy zegarek dla małżonki
Witam, mam do kolegów pytanko. Ku mojemu zdziwieniu moja małżonka chyba przez to moje oglądanie i zakupy zegarków niebezpiecznie poczuła bakcyla i w dniu wczorajszym powiedziała mi, że przydałby się jej nowy zegarek Zapytałem czy coś się stało z jej zegarkiem, który jej niedawno kupiłem (jakieś casio sheen)? Mówi, że nie, ale nie pasuje jej do wszystkiego i przydałby się jej jakiś bardziej sportowy . Posiada jeszcze jakiegoś małego Tissota, ale twierdzi, że skoro ja mam tyle zegarków to jej też by się przydał nowy...
Mam tutaj pytanko, podoba jej się coś w ten deseń, ale rozmiar nieco za duży...
Mam pytanko do kumotrów coś podbnego znacie ale w rozmiarze ciut mniejszym tak myśle, że max. 38 mm no i w cenie, która nie zachwiałaby moich planów zanabywczych.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 4 razy Wiek: 44 Dołączył: 26 Lis 2013 Posty: 601 Skąd: Lublin
#11 Wysłany: 2014-01-14, 14:29
Dzięki za propozycję, czy chrono musi być, pewnie i tak nie będzie z niego korzystać, bardziej chyba ze względów wyglądu zegarka.
Z tego co wczoraj mi mówiła, to chyba duże znaczenie ma kolor .
Czerwony lub pomarańcz raczej na pasku i wydaje mi się, że na pewno kwarc, dla niej zegarek to zegarek...
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#12 Wysłany: 2014-01-14, 14:36
tylko już nie pamiętam, kto go przejął
A takie Zodiaczki (bez chrono) jak pokazał Bartek, to na zatoce bywają w bardzo przyzwoitych cenach
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#13 Wysłany: 2014-01-14, 15:34
goTomek, jeżeli chodzi o mnie to ten wyglada najlepiej, jak moja szacowna małżonka wróci dzisiaj ze szkolenia zapoznam ją z Waszymi propozycjami.
Dzięki