Poszukuję homara zielonego submarinera 116610LV, tzw. "hulka". Parnisy odpadają bo ich zielony kolor nie oddaje klimatu pierwowzoru. Znalazłem jedynie coś takiego http://www.aliexpress.com...1407184123.html
Co o tym sądzicie? Może macie jakieś swoje typy? Kupował już ktoś za pośrednictwem tego portalu? Warto zaryzykować. Pozdrawiam
Pomógł: 2 razy Dołączył: 11 Mar 2012 Posty: 544 Skąd: Białystok
#2 Wysłany: 2014-02-07, 14:27
Poszukaj w asortymencie Invicty. A jak nie znajdziesz takiego to jest taka opcja ze kupujesz Parnisa, Invicte suba z czarną tarcza, dokupujesz zielona wkładkę bezela i też fajnie IMO wygląda.
krawiec [Usunięty]
#3 Wysłany: 2014-02-07, 14:31
Właśnie jest problem z tym, że nie spotkałem jeszcze żadnej firmy oferującej zielony ceramiczny bezel taki jak w rolexie hulku. Jedyne co to właśnie to co w tym linku, który wstawiłem.
Pomógł: 33 razy Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 6275 Skąd: Warszawa
#11 Wysłany: 2014-02-08, 16:37
alpha jest zielona:
_________________ beceen | ***** ***
krawiec [Usunięty]
#12 Wysłany: 2014-02-10, 16:04
Pytanie odnośnie tych dwóch alph. Czy te obydwa zegarki mają taki sam odcień tarczy? Wydaje mi się, że ta wersja z mniejszymi indeksami i bez czerwonego napisu posiada ciemniejszą tarczę. Może to ktoś potwierdzić. I druga rzecz. Na stronie pisze 44mm z koronką-czyli bez koronki będzie standard rolexowy 40mm? Prawdopodobnie kupię któryś z tych zegarków ale tylko do przeszczepu-czy taka tarcza nada się do np. parnisowej subowej koperty...