#1 Wysłany: 2014-09-30, 14:59 Pomocy! Tani i fajnie wyglądający zegarek.
Witam. W ostatnim czasie bardzo spodobały mi się zegarki, więc postanowiłem sprawić sobie prezent mój budżet jest bardzo skromny ale szukam zegarka który będzie fajnie się prezentował i w miarę możliwości trochę ze mną wytrzymał. Przeglądałem co nieco "internety" i natrafiłem na coś takiego: http://allegro.pl/zegarek...4591958509.html
Może polecicie mi coś podobnego (w tej cenie gdyż jak już wspomniałem kasy brak). Nie szukam drogich sprzętów po prostu ma cieszyć oko i mnie
Z góry dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam.
Pomógł: 1 raz Wiek: 51 Dołączył: 07 Mar 2010 Posty: 907 Skąd: Warszawa
#9 Wysłany: 2014-09-30, 19:20
Limak napisał/a:
Również tak samo dobry wybór jak proponowane casio,timex.
A tu bym się nie zgodził i nie porównywał JK do Casio czy Timexa :
"...Pragniemy poinformować, że właścicielem marki Jordan Kerr jest firma VOLANTIS, która jest również właścicielem marek: Chermond, Perfect, Oceanic, Fantastic... ."
_________________ " Idiotów generalnie jest mało na świecie, ale są tak sprytnie porozstawiani, że co rusz któregoś spotykamy "
Ostatnio zmieniony przez Bronek 2014-09-30, 19:21, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 17 Gru 2011 Posty: 163 Skąd: Polska
#10 Wysłany: 2014-09-30, 19:38
Casio i Timex owszem są bardziej rozpoznawalne,prestiżowe etc oraz mają bardzo szeroką gamę różnych typów i modeli zegarków, ale w tej kwocie (100 zł) oferują podobne rozwiązania konstrukcyjne oraz materiały.