Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Wiek: 41 Dołączył: 02 Lip 2012 Posty: 2290 Skąd: Wołomin - no prawie
#1 Wysłany: 2014-11-24, 09:55 Niebieski majtek
Panowie, orientujecie się może, czy gdzieś jeszcze dostępne są niebieskie majtki?
Duty, click i MWH - wszystkie out of stock a chodzi za mną niebieski diver...
Najebaju niby jakieś leżą ale za chore pieniądze.
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Pies czy kot?: kot Pomógł: 101 razy Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 29444 Skąd: KrK
#2 Wysłany: 2014-11-24, 10:00
Jak gdzieś znajdziesz to ja też chcę.
Jedna Menda ma i nie nosi. Sprzedać też nie chce.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#3 Wysłany: 2014-11-24, 12:41
chyba zgredziałem bo nie wiem o czym piszecie
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.