Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Wiek: 41 Dołączył: 02 Lip 2012 Posty: 2290 Skąd: Wołomin - no prawie
#2 Wysłany: 2014-12-16, 20:12
A na 6 może być?
http://www.monkig.com/def...23#.VJCDfCuG-K0
Gloss white i imitacja carbonu więc ciężko o coś bardziej nowoczesnego. Niestety wyjdzie więcej niż 500zł a i nie mam pojęcia na ile jest cichy.
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Pies czy kot?: pies Pomógł: 3 razy Wiek: 39 Dołączył: 08 Lut 2013 Posty: 729 Skąd: Wrocław
#5 Wysłany: 2014-12-16, 23:35
rmaya, ale prawdę gada, ewentualnie kup dwa rotomaty na 2 zegarki Cenowo może wyjść podobnie a na początek możesz kupić tylko jeden co by sprawdzić czy w ogóle Ci to potrzebne
Ostatnio zmieniony przez blaise 2014-12-16, 23:37, w całości zmieniany 1 raz
Emre, pomyśl raz jeszcze. Na co Ci ten rotomat? Kup pudełeczko z Lidla i jestes 450 pln do przodu
Nie ma za co
mam gdzie trzymać tylko nie chce mi się nigdy rano ustawiać... w tej chwili z bateryjek zostały mi tylko G, a na co dzień do pracy nie za bardzo się nadają...
chociaz jakby rotomat miał dodatkowe miejsce na przechowywanie zegarków to mógłbym zrezygnować z pudełka...
_________________ "Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW