Pies czy kot?: kot Pomógł: 42 razy Wiek: 47 Dołączył: 01 Paź 2011 Posty: 4536 Skąd: Dubland
#1 Wysłany: 2015-01-20, 22:31 Który gazomierz.
Obiecałem znajomemu gazomierz. Z myślą o nim na zatoce upolowałem Ariosa (który nota bene okazał się zlepkiem luźnych części). Właśnie wrócił od majstra i mam zagwozdkę, bo teraz sam nie wiem, który sobie zostawić.
Według najlepszych forumowych tradycji - proponuję ankietę. Żeby było prościej - opcji "żaden z powyższych" nie przewiduję.
Oto delikwenci:
Bebechy w obu przypadkach - banalne, gdzie koszt serwisu przekroczył warość zegarka, więc liczy się tylko fun factor:
Pozdrawiam
Eryk
_________________ We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 12 razy Wiek: 40 Dołączył: 03 Wrz 2013 Posty: 3932 Skąd: Toruń
#4 Wysłany: 2015-01-20, 22:35
Mariusz, mnie ubiegł. To samo (o paskach) miałem napisać. W dodatku o ile w sumie w obu mi koperta nie pasuje, to w drugim (Lucerne) bardziej mi nie pasuje