#1 Wysłany: 2015-05-17, 16:27 Mieszać czy nie mieszać?
No jak już się wyzaliłem w "Nie OK", mam dylemat czy nie zrobić ostrego przemeblowania.
Niby ileś tam kasy w tych zegarkach upchane jest, ale gdybym chciał robić jakieś zakupy które mają sens, to musiałbym się pozbyć najfajniejszych zegarków (a fajnych tak naprawde wiele nie mam)...
Jakie rzeczy mogłyby się zdarzyć...
Mój Najthołk mógłby ustapić miejsca Ockowi T1000 o którym myśle juz od dawna, a jeszcze się nie zebrałem żeby go kupić.
Wykopując kilka pomniejszych sztuk mógłbym kupić Vicka INOXa którego ostatnio przymierzałem i jest naprawdę spoko
Dla Armidy widzę póki co tylko jednego następcę w sensownym budżecie:
To byłóby 3 szt, ale oznaczałoby pozbycia się, jesli dobrze liczę, co najmniej 5-ciu (przy założeniu, że kupuję używki)
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2015-05-17, 16:38, w całości zmieniany 4 razy
Szymon, co do Ocka to nie wiem bo dla mnie są one za lekkie. Myślę, że warto trochę przestawić trochę kolekcje jeżeli czujesz potrzebę zmian. Citizen jest bardzo fajny.
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Szymon [Usunięty]
#3 Wysłany: 2015-05-17, 16:31
kornel91 napisał/a:
Szymon, co do Ocka to nie wiem bo dla mnie są one za lekkie. Myślę, że warto trochę przestawić trochę kolekcje jeżeli czujesz potrzebę zmian. Citizen jest bardzo fajny.
Z za lekkością nie miałbym problemu, bo mój Nighthawk tez jest tytanowy i waży ciut więcej niż powietrze.
Szymon ja też uważam, że to dobry kierunek. To oczywiście moje subiektywne zdanie ale każda przedstawiona przez Ciebie kandydatura jest lepsza. Dobrych decyzji życzę.
_________________ Kuba
Z_bych Koneser chińskiego majeranku Morda Zdradziecka
Citek fajny, ale nie zamieniłbym go za Armidę.
Casiok za najt'a - jak najbardziej.
Scyzoryk - nie wiam, pomacam w sobotę to będę mądrzejszy Na oko - raczej tak, ale to też zalezy co za niego poświęcisz
Citek fajny, ale nie zamieniłbym go za Armidę.
Casiok za najt'a - jak najbardziej.
Scyzoryk - nie wiam, pomacam w sobotę to będę mądrzejszy Na oko - raczej tak, ale to też zalezy co za niego poświęcisz
No coś tak czuje, że docelowo byłoby tak jak napisał Koszałek:
kornel91 napisał/a:
Zostaw G i Seiko Monstera moda od Piotrka no i jak masz sentyment do zegarków z 3 pudła i zmieniaj
Z_bych Koneser chińskiego majeranku Morda Zdradziecka