#1 Wysłany: 2015-06-05, 19:44 DB Pro Aqua
Hej
Ma ktoś może DB Pro Aqua (Kraków i okolice)? Wymyśliłem sobie takiego diverka na lato, a jakby była możliwość to chętnie bym pomacał przed zakupem.
#6 Wysłany: 2015-06-06, 18:00
I już po oględzinach Świetny zegar. Myślałem o zakupie żółtego ale chyba jednak te białe indeksy godzinowe trochę za słabo widoczne na żółtej tarczy. Będzie niebieski Dzięki Mirek raz jeszcze
I już po oględzinach Świetny zegar. Myślałem o zakupie żółtego ale chyba jednak te białe indeksy godzinowe trochę za słabo widoczne na żółtej tarczy. Będzie niebieski Dzięki Mirek raz jeszcze
Miło mi jeśli pomogłem, wrzuć jakieś zdjęcia jak dojdzie!
Elix napisał/a:
[...] Tylko niebieski
Nooo, to nie do końca tak, ale co najmniej tak samo dobry jak czarny!
_________________ Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
Pies czy kot?: pies Pomógł: 8 razy Wiek: 49 Dołączył: 15 Paź 2010 Posty: 1675 Skąd: *Miasto know-how
#11 Wysłany: 2015-06-06, 21:54
Na całe szczęście Marcin, ja kupowałem po Tobie
Tak czy inaczej, czarny również bardzo mi się podoba
Generalnie mam dwa modele zegarków, które zdublowałem ze względu na kolor.
DB Ana/Digi w stali i pvd z niebieską i czarną tarczą, oraz Big Mako - czarny i niebieski.
Nie wliczam w to rosyjskich, a poprawniej pisząc - radzieckich. Bo tam się w temacie dzieje sporo
_________________ "Żyj pasją, a spełnisz marzenia"
Ostatnio zmieniony przez Elix 2015-06-06, 22:09, w całości zmieniany 1 raz
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14427 Skąd: Gliwice
#12 Wysłany: 2015-06-07, 09:06
Często odnoszę wrazenie, że dla znacznej części kumotrów istnieją tylko czarne i niebieskie zegarki No ewentualnie pomarańczowe i żółte- ale to tylko w lecie