#1 Wysłany: 2015-10-11, 15:11 Jaki G Shock dla mnie ?
Witajcie. Na urodziny w 2008 roku (miałem wtedy 13 lat) dostałem zegarek Casio. W sensie gotówkę na niego od siostry z zza granicy. Dumnie podreptałem do salonu Zibi i zakupiłem cudeńko... zapłaciłem za niego 180złotych. Myślałem, że podziała kilka lat i skończy swój żywot...tak się jednak nie stało. Zegarek działa już 7 rok. Nigdy mnie nie zawiódł a traktowałem go jak wół roboczy. w moim krótkim życiu bywał ze mną tam gdzie ja. Szkiełko trochę porysowane. Ale działa dzielnie dalej. Nabrałem wielkiego szacunku do marki Casio i myślę teraz nad jakimś G shockiem. Jeżdżę na motocyklu i chodzę dużo po górach. Powiem Wam Panowie, że najbardziej zależy mi na funkcji TOUGH SOLAR,TOUGH MVT (korekta wskazówek), kompasie, wysokościomierzu i termometrze. Reszta wodotrysków jest dla mnie zbędna, choc fajnie jakby miał szafirowe szkiełko ponoć trudno go zarysować. Co myślicie o modelu RANGEMAN GW9400 ? czy ma on tough mvt ? wydaje mi się, że nie. Słucham waszych propozycji i rad. Budżet ? 3000zł