Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Sty 2014 Posty: 30 Skąd: Lechistan
#1 Wysłany: 2016-01-01, 11:09 SZUKAM ZEGARKA
Kumotrzy, jak w temacie ; szukam dla siebie twardego EDC ( jak pierwsza Certina DS First )
może być diver , za dwa tysiące jest już jakiś wybór ,najlepiej automat,
ale może być high-endowy japoniec z "komplikacjami" ,
chętnie granatowa tarcza. Będę wdzięczny za wszelkie propozycje i porady.
To co mnie wyjątkowo zmiękcza to styl vintage - nikłe ciepełko dawnych klimatów ,
w takim przypadku dopuszczam nawet lekkie złocenia ( np . wskazówki ) ale z tym jak z solą.
_________________ Pasja, hobby , natręctwo , nałóg : sam nie wiem co
Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Sty 2014 Posty: 30 Skąd: Lechistan
#6 Wysłany: 2016-01-01, 14:50
O, to to , jego napędza chyba Myjota 9015 ?
- co to znaczy,że kolejny rzut w kwietniu ? - Ktoś sprowadza ? strasznie długo ...
chętnie już teraz bym kupił ...
Po prostu produkują i co jakiś czas wypuszczają na rynek a że zegarek fajny to szybko schodzi. Niecały miesiąc temu puścili ale w kopercie matowej (blasted) i zeszły chyba w dobę. Pytałem ich mailowo o to kiedy będą szczotkowane to mi odpowiedzieli że w okolicach kwietnia. Zegarek podoba mi się na tyle mocno że poczekam.
#11 Wysłany: 2016-01-02, 17:58
No nie , koledzy , chcecie ,żebym tego nie przeżył ? - już teraz jestem w szoku
Bardzo dziękuję za te podpowiedzi , naprawdę dużo się dowiedziałem
... a Sumo ? ... nieeebieskie ??....z pomarańczowym pierścieniem???..... czy to wypada?
Ostatnio zmieniony przez gong 2016-01-02, 18:00, w całości zmieniany 1 raz
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14426 Skąd: Gliwice
#12 Wysłany: 2016-01-02, 18:02
Jak masz narciarską kurtkę do kompletu, to może i tak