#1 Wysłany: 2016-01-30, 10:16 Pilot Geckota - doradźcie :)
Znowu pojawiły się piloty Geckoty w bronzie.
Strasznie mi się podoba Stenek, ale ze względu na patynę etc. jakoś wolę chyba Geckotę - pewnie decyzje ułatwia 2x niższa cena również
Ale do rzeczy - obecnie sprzedają samą kopertę za 99 funciaków lub za 149 zestaw z paskiem i pudełkiem. Czytałem recenzję Słonia, że pasek jest och i ach ale czy warty 50 funtów czyli prawie co by nie było 3 stówki ?
Dobry wybór, bardzo fajny zegarek i też myślę nad zakupem
Jeśli pudełko nie jest dla Ciebie ważne, to za 50 funciaków miejscowe pachoroby pewnie Ci ze dwa genialne paski wystrugają... Za paskiem od nich przemawiam główenie klamerka dobrana pod kolor koperty.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#5 Wysłany: 2016-01-30, 11:59
borys napisał/a:
Za paskiem od nich przemawiam główenie klamerka dobrana pod kolor koperty.
W mojej Geckocie klamerka była na stałe założona do paska. Niby skręcana ale sztyft na chama wklejony jakąś "Kropelką" .. A sam pasek to szrot, taka Reda S-23 w ichnim wydaniu.
Tylko ja mam tą wersję, jeden z moich ulubionych zegarków ..
Pomógł: 35 razy Wiek: 49 Dołączył: 23 Maj 2012 Posty: 6031 Skąd: PL
#6 Wysłany: 2016-01-30, 12:51
Tomek napisał/a:
W mojej Geckocie klamerka była na stałe założona do paska. Niby skręcana ale sztyft na chama wklejony jakąś "Kropelką" .. A sam pasek to szrot, taka Reda S-23 w ichnim wydaniu.
Mam odmienne nieco zdanie, "pozycjonowałbym" swój pasek jednak ciut wyżej. Może jakieś iMoratello/Diloy? Gerlachy teraz montują chyba podobne paski. Oczywiście 50 funtów w życiu nie zapłaciłbym za ten pasek.
Mój był/jest bez uwag. Klamra rozbieralna, noszę na zmianę z paskiem od Przemka. Zastanawiałem się wiele razy nad sprzedażą ale... Mam jakiś sentyment, zwłaszcza, że za komplet zapłaciłem 100 funtów.
PS
Tomek
Do kupienia w modelarskich i na allegro. Można próbować podgrzać także.
_________________ Antisocial and faceless...
Ostatnio zmieniony przez mw75 2016-01-30, 12:54, w całości zmieniany 2 razy
Właśnie im napisałem. Najpierw spróbuje ponegocjować, jak nie wyjdzie to spytam o klamrę. Przyszła od razu zwrotka ze nie pracują i odpiszą w poniedziałek