Pomógł: 21 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Sie 2013 Posty: 3218 Skąd: LDZ
#1 Wysłany: 2016-01-30, 23:36 Chrono albo nie chrono - jasna tarcza do 1000PLN
Hej Kumotry,
Koleżanka potrzebuje porady w sprawie zegarka. Zegarek ma być na 30-tkę dla jej męża i mojego kumpla.
Wytyczne:
- jasna tarcza
- sportowy elegant
- najlepiej automat (w tym budżecie to niewiele sensownego się znajdzie), kwarc też przejdzie ale wtedy to raczej chrono.
- coś ma się dziać na tarczy (jakieś subtarczki itp.)
- 42 mm to minimum
- na pasku, a jak bransoleta to z możliwością założenia normalnego paska.
Budżet: 1000PLN (najlepiej w Polsce bo ma być sprawnie, w miarę szybko i z minimalnym ryzykiem).
Jej propozycje stylistyczne:
Moje propozycje:
Może coś porzucicie, bo już mi się pomysły kończą.
Ja dodatkowo tego polecę: SPC131P1 - swojego mam już 1,5 roku i nie chce się znudzić. Ma też kilka fajnych funkcji (z punktu widzenia użytkownika) np. wieczny kalendarz, alarm, chrono z łatwym dostępem (w rozbudowanych citizenach czasem trzeba się naklikać).
Dodatkowo - ten pierwszy orient na bransie też fajny - mam czarnego i też w życiu o sprzedaży nie myślałem.
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2016-05-08, 14:16, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 21 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Sie 2013 Posty: 3218 Skąd: LDZ
#8 Wysłany: 2016-01-31, 13:15
prezesso, thrasherek, Iks, i to są fajne, konkretne propozycje.
Piotrek, te sprężynki to w Time Trend? Bo nie mogę zlokalizować tego w sieci.
kornel91, Iks, ten Orient to jeden z moich faworytów, z ciemną tarczą fajniejszy ale wymagania są inne Ja go znalazłem za 1,2K, więc myślę, że budżet się naciągnie. Zastanawiam się tylko jak on na pasku będzie wyglądał.
Z_bych, chyba się ten bauhaus się nie załapie bo łapa konkretna i śmiesznie będzie wyglądał.