Macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę na allegro u którego można by go nabyć, ceny ze sklepów internetowych vs allegro to różnica jakichś 3 stówek. Zastanawiam się tylko skąd taka różnica, nie chciałbym kupić podróbki.
Na allegro raty 0%
Pies czy kot?: pies Pomógł: 2 razy Wiek: 38 Dołączył: 13 Cze 2016 Posty: 223 Skąd: Kraków
#3 Wysłany: 2017-11-11, 20:51
Ten, którego wstawiłeś jest niesprawdzony? Duża liczba pozytywnych komentarzy zarówno na Allegro jak i po za nim. Dysproporcja cenowa była, jest i będzie
Można sprowadzić jeszcze taniej ----> link wyżej
Ostatnio zmieniony przez pawel_krakow 2017-11-11, 20:58, w całości zmieniany 1 raz
Jakoś dziwne mi się wydawało 3 stówki różnicy a teraz Tomek wrzucił zegarek za prawię połowę tej kwoty Damn....... Obawy miałem co do oryginalności zegarka.
[ Dodano: 2017-11-12, 09:13 ]
daniel napisał/a:
Jakoś dziwne mi się wydawało 3 stówki różnicy a teraz Tomek wrzucił zegarek za prawię połowę tej kwoty Damn....... Obawy miałem co do oryginalności zegarka.