Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#12 Wysłany: 2011-06-04, 20:20
Miałem Orcę - sprzedałem. Tego zegarka nie czuć na ręku. Jego tam nie ma. Jeśli lubisz czuć, że nosisz coś na ręku - nie kupuj Orki. Dołóż trochę i kup Ecozillę . Jeśli jednak Orca wygra - nie kupuj czarnej, tylko niebieską. Czarna nie ma tego uroku, co niebieska, miałem obie jednocześnie w ręku - blue bije black na głowę.
Bierz Aqualunga .. Na bransie z watchadoo wygląda jak rasowy deep diver, taki kawał żelastwa, zajeb....o żelastwa. Orka przy nim wygląda jak plastikowy, za przeproszeniem, Swatch ..
Tylko żeby się o tym przekonać - trzeba ją kupić. W realu Orca sporo dla mnie straciła, a początkowo byłem nią zachwycony.
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2011-06-04, 20:22, w całości zmieniany 1 raz
maciek [Usunięty]
#13 Wysłany: 2011-06-04, 20:22
Tomek napisał/a:
Miałem Orcę - sprzedałem. Tego zegarka nie czuć na ręku. Jego tam nie ma. Jeśli lubisz czuć, że nosisz coś na ręku - nie kupuj Orki. Dołóż trochę i kup Ecozillę . Jeśli jednak Orca wygra - nie kupuj czarnej, tylko niebieską. Czarna nie ma tego uroku, co niebieska, miałem obie jednocześnie w ręku - blue bije black na głowę.
Bierz Aqualunga .. Na bransie z watchadoo wygląda jak rasowy deep diver, taki kawał żelastwa, zajeb....o żelastwa. Orka przy nim wygląda jak plastikowy, za przeproszeniem, Swatch ..
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#14 Wysłany: 2011-06-04, 20:28
Weź pod uwagę również to, że Orcę bez problemów szybko sprzedasz, jeśli Ci nie podejdzie (czego o Aqualungu nie mogę napisać, do tego zegarka potrzeba miłośnika "prodiży", jak np. ja). Jak widać, wielu się ona podoba. Cena jest dobra, sprzedając ją nie stracisz zbyt wiele (śmiało można powiedzieć, że nie stracisz nic). Ale tylko niebieska.
Chyba, że masz okazję gdzieś ją przymierzyć.