na alle jest fajna Dugena w bardzo podobnej kopercie...ale trzeba trzymać kasę na dzikiego sokoła...bo nic nie jest mówione i nie znamy dnia ani godziny.
To raczej nie jest Ruhla sport, jest w takiej samej kopercie jak sporty, ale tarczę ma jak diver, grube pokryte luma indeksy i ogromne także z luma wskazówki.
Niemcy z NRD nie podawali WR w swoich zegarkach, ale wszystkie modele w tej kopercie i Sporty i Chrono i ten diverek są tak samo uszczelniane, ja w egzemplarzu który posiadałem w młodości z powodzeniem pływałem i nigdy nie zaciągnął wilgoci, zresztą tu jest dowód że to zegarki nurkowe.
Te zegarki są piękne.
Pomijam już fakt, że tak obśmiewany buksiak - to wcale nie był taki głupi werk, nie lepsze w tym samym czasie sprzedawano w pięknych opakowaniach z dumnym napisem "Zero jewel Swiss Made", i klekajta narody było Ruhle przynajmniej bezele mialy ze stopu cynku jakiegoś, a nie z plastiku jak tamte kłality