#1 Wysłany: 2011-11-21, 16:48 "Coś" z białą/jasną tarczą do 750-800 zł
Jako, że danie główne na mikołajki mam załatwione (temat poniżej) pora zabrać się za choinkowe przystawki - na pierwszy ogień - coś z jasną tarczą, najchętniej białą, ale może być coś zbliżonego, beż, ekri etc. Wymiarowo najchętniej 43-45mm bk, mile widziana bransoleta i masywna koperta - ogólnie ukochany przeze mnie styl tool watcha/nurka Chociaż w zasadzie zadowolę się nawet 42mm bk. Ewentualnie, może coś nieco bardziej stonowanego wpadnie mi w oko? Cena powiedzmy do lekkiego naciągnięcia kosztem innej przystawki Mnie coś takiego przychodzi do głowy:
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-11-21, 16:49, w całości zmieniany 1 raz
Mako mam pomarańczowe, wolałbym uniknąć powtarzalności w zegarkach (a myslę jeszcze o niebieskim ), w tym full lume ponoć tarcza jest na żywo zielonkawa, ale rozważam, rozważam
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi
#4 Wysłany: 2011-11-21, 17:58
Nie lubię białej tarczy, ale jeśli już musisz, to ten drugi seiko
Iks1984 napisał/a:
(a myslę jeszcze o niebieskim )
Nooo, koniecznie, musisz choć jednego mieć w tym kolorze
I nad jednym i nad drugim myślę DB mi nie do końca podchodzi (choć myślę, że gdy zobaczę go na żywo - odszczekam ) Oriencik w planach najbliższych jest ten kawowy/siwy
Oooo i to jest b. ciekawa propozycja - dodam, że jestem fanem serialu Stargate SG1 Tomek jak zwykle niezawodny Jak subiektywne odczucia wielkościowe powiedz Ty mnie?