Wiek: 55 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 1828 Skąd: Noworadomsk
#18 Wysłany: 2011-10-09, 14:18
grizly napisał/a:
Czekamy z niecierpliwością na dalsze opinie uczestników zlotu.
Dalsza opinie uczestnika zlotu jest taka, że Sokół jest genialny i żadne zdjęcia nie oddają nawet w połowie jego uroku. Żeby nie było, Dzik jest równie fajny, ale wg mnie Sokół fajniejszy.
Wiek: 43 Dołączył: 23 Cze 2011 Posty: 6122 Skąd: Warszawa
#19 Wysłany: 2011-10-09, 14:50
Bo Dzik to kolejny czarny zegar z białymi indeksami, choć ładny zegar. A Sokół to klasa i miód, kolorowy, optymistyczny, fajniusi po prostu. Żeby jeszcze metalowa tarcza...
Oba zegarki są świetne, ale mnie osobiście o wiele bardziej podoba się Sokół. Dzik to klasyczny spokojny zegarek, a Sokoła nie da się opisać, trzeba go zobaczyć - biała tarcza, zielona luma, niebieskie indeksy i czerwony sekundnik - na to wszystko można patrzeć bez przerwy i nigdy się nie znudzi
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
Wiek: 34 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 2139 Skąd: Warszawa
#22 Wysłany: 2011-10-09, 18:39
Mnie się oba bardzo podobały i nawet to logo nie przeszkadza
Gdybym miał wybierać wybrałbym sokoła...
I spodobało mi się to że wszystko co mi nie odpowiadało to jeszcze zostanie zmienione
miodzio zegarki!!! ale teczka jeszcze bardziej i niech żałują melepety które nie widziały
Mówiłem już które modele mają być następne!!!
Oba zegarki świetne , dlatego najlepiej wybrać opcję "Twins".
Sokół ze względu na swoją kolorystykę - tarczy i wskazówek , ma większy wskaźnik JwO
Ogólnie czekam na wersję finalną , chociaż wersja beta zrobiła na mnie piorunujące wrażenie
Sokół ze względu na swoją kolorystykę - tarczy i wskazówek , ma większy wskaźnik JwO
Ogólnie czekam na wersję finalną , chociaż wersja beta zrobiła na mnie piorunujące wrażenie
n oo..chcialbym Twinsow ale kto mi budzet uciagnie
_________________ ..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Powiedzcie mi kiedy zostanie rozpoczęte wrogie przechwytywanie. Borykam się nie z problemami natury materialnej ale czysto metafizycznej. Paradoks całej sytuacji to to , że czas działa na moją korzyść.
Reasumując, na jednym z tematów przeczytałem święte słowa coś mniej więcej cyt. "Nie piję , nie palę..."--jak działa siła perswazji.
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
#29 Wysłany: 2011-10-09, 20:46
łeeee tam, się podniecacie.....
Krzywa kropa w bezelu i pewnie też takie kreski. Ręcznie (czytaj krzywo!) wiercone dziury pod uszy... co tam jeszcze... aha, dowiedziałem się nieoficjalnie, że większość ceny w tym projekcie robi mahoniowe pudełko, o którym szanowni prezesi nie omieszkali powiedzieć każdemu kto się zbliżał żeby obejrzeć zegarki (wiecie - żeby potem można było spokojnie powiedzieć: "panie! to musi kosztować! )
poza tym na wygląd to "1M$ Watch"
zwłaszcza sokół!
Opitolisz amfy
Jedna wisi na bazarze..a chetnych niet
_________________ ..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..