irek1981, wlasnie nie, bo jak otworzylem paczke to byl unieruchomiony, tzn przed zapakowaniem obie koronki byly odciagniete - moze w celu unieruchomienia mechanizmu. A poza tym to byl UPS a nie poczta
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
halina, ewentualnie jak chcesz to możesz poczekać, za miesiąc zamówię też pomarańczkę i możesz na żywo oblookać oba kolory
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
thewickerman88 [Usunięty]
#185 Wysłany: 2012-04-28, 02:21
Ja kupiłem Big mako jako swój pierwszy automat. Strasznie bałem się, że się nie nakręci wystarczająco (większość dnia przy biurku) ale okazało się, że niewiele mu trzeba i cały czas działa. Parę razy zostawiłem go na dobę bez noszenia i dalej chodził więc strach przed automatami mi przeszedł i już zbieram na kolejnego
tylko, ze jak się wchodzi na stronę clicawatch nie przez link, tylko normalnie, to tego zegarka nie ma w ofercie, lepiej napjoierw zapytać, czy czasem nie jest out of stock.